cajt-pred-tagi

>rabiš test očetovstva? The Great Oli je rešitev!

>moja začne z delom največkrat ob 10h, a se pred odhodom v 30km oddaljeno vasico (kjer je služba), s sodelavkami dobijo na jutranjem kofeju že ob 9h. tako prepričajo, kar imajo, in pridejo v službo malo pred deseto.
največkrat grem zjutraj z njo do centra mesta, ker se mi (če spim naprej) al ne da hodit ali pa nimam vozovnice za bus. če pa že ostanem, imam navado pogledat punkt 12 na rtlu. i are sucker za katja burkard. ja, tud če je blont! vsake tolko pa mi ‘rata’ videt tudi par minut oliver geissen showa.

a kdo gleda to? a to sploh še snemajo al skoz vrtijo ene in iste?! ker zadnje tedne imajo na sporedu samo eno temo – teste očetovstva. in vedno je ista zgodba: neka 15-letnica se daje dol na veliko, itaq še nikoli ni slišala za kondom (tipi niso nič boljši!), zanosi (a dej no?!) in potem se sprašuje, kdo je foter. seveda zaj noben noče imet nič z njo, ker se njej ne gre tolko za ugotovit, kdo je foter, njej se gre za podporo. takrat priskoči na pomoč The Great Oli!
po pravilu me nekje pri polovici prve srcetrgajoče zgodbe mine in ugasnem tv.
ni ga čez brezplačen test in par minut na nacionalni televiziji. (ampak ti da mislit kolko mora bit takšnih situacij v nemčiji, če lahko ima nove goste za vsako takšno oddajo!)

Standard