cajt-pred-tagi

>happy birthday to ME!… part 2

>no, rože so prispele, slika spodaj. ne vem, če ste opazli, ampak rdeče gerbere se mi dopadejo zelo! in moja to ve. hvala bogu, da se ni zmotla in mi poslala rdeče vrtnice. teh ne prenesem spljoh. (če bi imela še eno manj ukradli-smo-jo-na-pokopališču vazo bi bilo še bolje!)

gerbere

zvečer sma se odpravle še v telepizza po pico s štirimi siri (gorgonzola totally rules!), in po torto za ene 15 oseb. moja me je namreč presenetla še s čokoladno torto, ampak zaradi zmešnjave so ji naredli torto za 15 oseb, namesto za 4. (gospa, ki je prišla po svojo torto skoraj v istem trenutku, je bila neprijetno presenečena.)
po pici mi je moja s torto v rokaj zapela happy bday (v svoji izredno čudni slovenščini), pojedle vsaka en košček in ostalo boma razdelile med prijatle in familijo.

torta za 15 oseb samo za naju! fešta! pravjo, da je potrebno ugriznat v svečo in si nekaj zaželet..

zvečer mi je povedala, da je imela v planu mi pripravit tudi surprise party, ampak ker so vsi ali že imeli neke plane, ali jih ni bilo v naši poštni kodi, ali ali ali. skratka, prestavljano je na naslednji teden. (če ste kje v bližini, vabljeni!)

manualni drobilec ledu srna s caipirinho v rokah gleda v luči avta

po dveh caipirinhah sma gledale tv in se, kot prave penzionistke, malo pred polnočjo odpravile spat. danes zjutraj mi je na vhodna vrata prilepla eno zelo kjut kartico, pod škatlo od torte dala še drugo, in šele prejle sem v NOVEM nahrbtniku našla tudi tretjo.

tale kartica je bila prilepljena na vhodna vrata tale me je pričakala pod škatlo torte v hladilniku ..in tale v nahrbtniku

..in me sploh ni sram povedat, da sem se za moj bday imela super!

Standard