cajt-pred-tagi

>ju – pof*kani – hu!

>ta teden mi pod oknom vrtajo luknje. to jest, v cesto pod oknom delajo velikansko luknjo, ki jo potem veselo fotografirajo, si naglas pravijo fore o le-tej, se razpičkajo na vsazga, ki hoče mimo z avtom … čeprav, to bi se tudi jaz, ker smo na slepi ulici! … meni s svojim hrupom ne pustijo spat, kar posledično pripelje do tega, da sem že celi teden slabe volje. prejle so mi povedali, da bodo tu še vsaj 2 tedna. ju – pof*kani – hu!

včeraj so mi pc tools 4 ure iskali nekega trojanarja, ki sem ga 99% dobila z penom kolegice E. ta hudič se namreč razpase po vseh removable drive-ih, katere vtaknemo v okuženi komp, in na njih skopira dve datoteki z čudnimi imeni (a la &%$#/$#$.exe in %$/&%#%#$.pif). kaj ti datoteki delata, ne vem, ampak sklepam, da se potem kopirata naprej na druge čiste kompe.
ne vem, če sta severe.exe in conime.exe sadova iste hudičeve zeli, ampak tudi ta dva sta bila najdena včeraj. aja, in tudi ta dva sta zaj v večnih pokopališčih virusov. rip.

sploh ne mislim omenit, da so me v dveh dneh skoraj 6x povozli. pa kaj ta folk ne gleda na cesto?!? kaj moja živo oranžna jakna ni DOST vidna?!? jebemti! še ET bi jo vido od tam, kjer pač je zajle!

Standard