cajt-pred-tagi

>i got seriously f*cked.. and i didnt even like it!

>pravkar nazaj iz stacune sospc, ki se mi je se vceri zdela kot lifesaver. danes se mi zdi, kot pogrebna sluzba.. za moj pogreb.
prisla tja z dobrim namenom, da vzamem podatke z diska in jih pustim, da do jutri v miru nardijo stvar do konca in dajo men moj predragi komp nazaj. ko uletim vidim najprej celi komp v petnajstih delih. to ze ni mogu bit dober znak, a? tip A rece, da je vceri komp delu normalno, potem pa se je sred ponovne instalacije service packa (zakaj je to blo potrebno ne vem, me tud ni zanimal) ugasnu in ni hoto vec nazaj przgat. in da so vsi usbji kaputt. tip B je neki uzadi skaku od kompa do kompa in prikljuceval nek mali diskic. cez par sekund mi je kapnal, da je to bil diskic iz mojga kompa. in da se ne odziva. da je hipoteticno kaputt. tip A rece, da bo dal komp se bolj narazn in pogledu, ce je plata okej al ne. da se bo tip B z diskom ukvarju, in bota vidla kaj lahka naredta. da naj pridem jutr nazaj.

grem iz stacune, preklejem vse kar mim pride in vsakogar, ki mi gre po glavi, 200m kasneje me poklice tip A in rece, da naj pridem nazaj, ker ima odgovor za probleme.
slabsega filinga se v zivlenju nisem mela kot na poti nazaj v trgovino.

vstopim noter, tip A me gleda z onim “sori, ampak pacient ni prezivel.” izrazom. strah me je tok ratal, da je za znoret.

in potem mi pokaze. tisti velki crni flek, kjer je izgleda vceri neki zagorel. na plati. tak nekje bliz lukne za slusalke. in potem je sel tud touchpad. in izgleda se je vse skupi speljalo vse do diska.. ki je zaj neberljiv. (ceprav je tip A reku, da bo probu neke elektronske dele zamenjat in spravt podatke dol. jutri zvem usodo mojih naslednjih dni.)

jutri grem vzdignat 2kg brezvredne plastike in zic, ki jih ne morem niti za en kozarc vode zamenjat. a bom vseen mogla placat okol 50€. super. fenomenalno. fucking fenomenalno.

JEBENO FAJN!

now if you would excuse me, i need to go shoot myself……….

Standard