cajt-pred-tagi

>a poznate tisti trenutek, ko..

>poznate oni trenutek, ko se nekaj tako fenomenalnega, tako pretresljivga, tako oh in sploh super fantasticnega zgodi, da nimate pojma, kaj naredit z vsemi temi obcutkl? obcutki, ki skoraj vedno pridejo vsi istocasno in skupaj pomesani? ne vete, al bi se obrnal levo, al desno, al bi stal, al se vsedl, al bi skakal kot norci, al pa letel od enga kandelabra do druzga in mahali z rokam..
no, se vam ze svita o kterem trenutku govorim?

tega sem jst mela pred parimi minutami, ko sem prvic slisala spodnji komad. naslov je “sommerregen”, skup ga je spravu schiller, in je z njegovega zadnjega albuma “sehnsucht” predzadnjega albuma “leben”. vseh 31 19 komadov (dvojni album) si lahko na njegovi strani v celoti preposlusate.

prosim, meni naljubo, dajte si zvocnike na ful.. ne! se bolje! slusalke vklopte v zvocnike in dajte si komad direkt v uho!

schiller se mi je ze od samega zacetka dopadel, komadi kot “dancing with my loneliness” (video, ft. kim sanders iz propadlega culture beat-a), “dream of u” (video, ft. heppner) in “i feel you” (video, ft. heppner) so se vedno na moji dnevni playlisti.

Standard