cajt-pred-tagi

>pa mi gre mesecna..

>danes se je nazaj v te nase kraje vrnila kolegica, ki je zadnji mesec prezivela v rusiji. tja je namrec sla na nek zacetniu tecaj ruscine. zakaj se ji je tko zahotel naucit se ruscine ne vem, ampak izgleda ji bo to pomagal v zivljenju. in ne, noce zivet v rusiji, sem vprasala.

s tem, ko je ona nazaj, pa meni gre njena mesecna za javni promet. torej, za buse, druga itaq nimamo tle. in to, da mi gre mesecna, mi ne izboljsa niti dejstvo, da dobim “puno daril.” (kaj dobim ne vem, ampak upam, da vsaj eno steklenico vodke. while in rome..) ker brez mesecne bit pomeni, da bom zaj mogla celo … *gasp* … hodit!?
okej, sej se zezam, itaq sem prej 3 lete vecinoma hodla. (35€ na mesec je malo prevec.) vcasih se mi je celo dopadl ponoc jet skozi uni park ob reki, z muziko v usesih, in v glavi bit v tistem nekem mojem svetu. je pa tudi res, da sem se v temle mescu totalno razvadla. recimo, ko grem v sluzbo sem ta mesec vzela dva busa, namesto enga in potem 20min hoje. nazaj domov sem se tud na prvi bus vsedla, ki je mim priso. (to se mi je vcasih mal ponesreclo, kot npr danes, ko sem se najprej peljala cisto okoli mesta in sele potem prisla do moje postaje. no ja, bomo dali to v kategorijo “sightseeing tour”.) k moji sem tudi sla z busom, ko jebe park.

hja, vse lepo se enkrat konca.

Standard