cajt-pred-tagi

>sad ga vidis, sad ga ne vidis!

>recimo, da ne uporabljate osx ali ubuntu, in da ste pac na preinstalirani visti ali se se vedno drzite dobrih starih najveckrat zanesljivih xpejev. in recimo, da nimate nastiman auto play za vsako ko priklopite neki usb pen. kak zelo se vam ne da za vsako klikat na kutijo (=my computer) in iskat ktera je prava ikonca za ta zadnje dodani usb. ker ce jih nimate preimenovane ze od zacetka in ce ste slucajno tko nori, da si priklopite vec kot enga taksnega naenkrat, potem je zelo easy se zmotit.

eko.
tu vam prav pride desk drive. en miceni .net programcek, ki vam ob vsakem priklopu kakrsne koli usb stvarce na desktop prilima ikonco, ce zelite se vam ta tud malo zasvetlika, da je ja ne zgresite. zelo prirocna je tudi moznost, da se ikone vedno pokazejo na istem mestu. in ja, ko zadevo odklopite z njo izgine tudi ikonca.

ah, in se nekaj. dobite ga lahko tudi v slovenscini! (ostali jeziki v tej raznoliki skupini jezikov so se anglescina, nemscina, italijanscina, kitajscina, japonscina, finscina in brazilska portugalscina.)

Standard