cajt-pred-tagi

>zgodnje darilo za rojstni dan! 42 njih!

>v soboto se spet za dva tedna odpravljam na trgatev (ceprav sem si lani zabicala, da ne grem vec, ker totalno premal placajo za tistih 8-10h dela na dan!! ampak kaj cmo..), kar pomeni, da ne bom tu za moj rojstni dan.
glede na to, da letos praznujem okroglo stevilko se je planiral imet velko festo. najprej je bil (moj) plan, da bom za moj bday ze pod alpami, ampak to se je malo spremenilo. bomo tam mal kasneje praznoval. in tud na portugalskem me ne bo, tako da tudi z mojo in kolegi ne bom praznovala. (vsaj ne NA moj bday.)

kar pa ni ustavlo E, da mi ne bi priredila ze danes (zakaj danes??) manjse presenecenje. no, priprave so se zacele ze vceraj, ko sem jst pod nujno morala jet prespat k moji. torej, it iz mojega predragega podstresja (kjer je bil prvotni plan prespat).
in danes sem vidla zakaj.
podstresje je bilo polno balonov! 42 balonov! (bilo jih je 50 ampak so jim popokal med pripravami.) in darila sem dobla! puno njih! yay!! 2 steklenici piva, cookies, cipicips, cokoladno salamo, velki kozarc nutele, bon za 4 kofeje in fotografije andzelince. torej, vse kar mi je kul v zivlenju, hehe. (ne vem, ce opazite, ampak cokolada prevladuje. to kaj pomeni?) vsako darilo je imelo tudi posebno sporocilo. skatlo keksov sem nasla v kopalnici, in naj bi bili nadomestilo za mikrofon, ko pojem med tusiranjem. (kar sploh ne delam!) cipicis je pac neka interna fora. cokoladna salama in nutela, ker pac obozujem cokolado. pivo je za tolazbo po trgatvi, bon za kofe v bliznjem kofeju ne rabi razlage, andzelinca pa .. hja. izgleda moja skrivnost ni vec skrivnost.

Standard