cajt-pred-tagi

>quantum of boredom. 007zzzzz…

>

vceraj so se 4 clani blizje in razsirjene familije odpravlo gledat bonda.
vsi se nekako se spominjamo tistih scen lova na posnezenih hribih ali po ozkih ulicicah italije, ko carbinieri skacejo izza vsazga ovinka, ali tiste zapletene nacine mucenja in nikoli posrecenih spletk terminacije bonda. da sploh ne omenjamo vse zenske, ki so itaq bile samo za podatke in posteljo. to je bil bond!

..in ker je tale zadnji bond dobival kritike v preseznikih, smo se odlocli it pogledat to cudo. najprej so nam conneryja zamenjal z piercom, potem se je ta spravil v mjuzikle, da vidimo, kaj lahko tale blondtni britanec naredi.

no. al pa ce ne bi bli. tiste skoraj 2 ure bi lahko zapravla tudi s stetjem kocin v nosu.
resno.
wtf je blo to?!
pa to ni bond!
od kdaj je spica bonda DUET? kaj pa tista tradicija, da spico pojejo zene? ne? to se nam ne dopade vec? zakaj ze? kaj ste mel proti shirley bassey (3x!), nancy sinatra, tini turner, sheryl crow, itd? kaj se niste nic naucil od prejsnih napak a la duran duran in a-ha?
ne pije martinija (niti stirred niti shaken!), tecen je v pm, ubije vsazga, ki mim pride, in kao da se je zatrapu v neko zeno. ki ga je kao izdala. pa dejte no. kdo je to spiso?!

skratka. ne. hvala. sploh.

a, se en trivia: veste zakaj avto aston martin vidite samo na zacetku filma, pa ze tam je cist stolcen? neki tehnik se je njim ze na zacetku snemanja zapeljal v jezero.

Standard