cajt-pred-tagi

>vceraj je snezilo!! f*cking koncno!

>mislim, da sem spoznala nekoga, ki je se bolj kot jaz (kar je tezko) nor na sneg.
predstavljam, nasega stirinoznega prijatelja, zlata prinasalka z imenom ella. (tole bo v inglisu, ker ima samo tako nek smisel) shes not yet fully house-broken, tho she has broken a few pieces of the house. (aneda, da se tko boljs slisi, kot pa po slovensko?!)
mami pravi, da jo je okoli 1h, ko je bil kao najvecji zamet, spustila ven, da se malo zlaufa. ella se zadnje case vedno bolj pogosto (a ne vedno, hence ‘not fully’) vsede pred vrata, ko mora ven. tako je bilo tudi vceraj ponoci. a izgleda iz cisto drugih razlogov. eno uro kasneje jo je se vedno klicala, da naj le pride nazaj, ker sredi noci ni najboljsi cas za igrice po snegu.


se en mali info o pesu.
obozuje macke. vedno, ko jih vidi, se hoce igrat z njimi. skace okoli njih, laja, maha z repom kot nora, jih lize, itd. skratka, IGRAJTE SE Z MANO, DAJTE NO, DAJTE NO, DAJTE NOOOO!!!!
macke malo manj obozujejo njo, a jo tolerirajo. kakor je vidno s spodnjega videa (na zalost je brez zvoka), ko je en mackon PRESPAL ellin poskus spravit njegovo celo glavo v gobec.

Standard