cajt-pred-tagi

>jutri se vam ni potrebno vec oglasit na telefon..

>britanci izgleda ne vedo o cem bi se delali raziskave, zato so se sedaj spravli na povezavo med mesecem v letu in zmenki.
njihovi rezultati so presenetljivi samo zato, ker drugace mi o tem sploh ne razmisljamo in kakrsnikoli podatek o teh stvareh je neka nova informacija.

januar naj bi tako bil tist mesec v letu, v katerem gre najvec parov narazen.
pac, bedarije, ki jih ljudje delamo v decembru ali v zacetku januarja, vplivajo na vezo, ampak zato ker pac nocemo jet narazen probamo se enkrat, ker.. kaj pa ves, mogoce pa le ni bilo tako resno in bo najina ljubezen premagala vse. (ja, itak. ne me jebat v glavo. ce je placa v tvoji glavi za nekoga druzga, potem to ni to. sorim slucaj.)

zadnji dan v mesecu pa izgleda hoce to statistiko malo omilit, ker naj bi to bil dan na katerega se zgodi najvec prvih dejtov. ah, in vsaj 70 tisoc teh bo v februarju preraslo v nekaj vec. a ni tole logicno? ce trenutno niste v resni (ali neresni, whatever) zvezi in jo hocete, potem imate se par ur, da si najdete potencialno zrtev, povabite na zmenek in upate na tisto ‘nekaj vec’ v prvih urah prvega dneva februarja.

happy dating!

Standard