cajt-pred-tagi

>a res poklicemo stevilke iz popularnih pesmi?

>celih pet let je ob vseh moznih urah dneva zatrjeval tisocim ljudem na drugi strani zice (valov?), da jenny ni dosegljiva in da so dobili narobe stevilko.
stevilka 867 5309 je namrec tudi delni naslov komada skupine tommy tutone, izdana v zacetku 1980ih. kljub temu, da so spencer potter in njegovi cimri stevilko sami zahtevali ob priklopu telefona, si niso mislili, da bodo s stevilko dobili tudi od 30 do 40 klicev na dan. pesem (video) je izgleda se vedno popularna.
zaradi selitve je sedaj stevilka naprodaj na ebayu za priblizno cca 1000 dolarjev (stanje v nedeljo).

zgornja zgodbica me spomne tudi na eno izmed pesmi, ki jih je vcasih v svojem repertoarju koncertov imela tudi tina turner. in tale video verzija je tocno tista, ki sem jo pred mnogimi leti imela na eni, sedaj ze izgubljeni, tdk kaseti.
komad je del posebej za tv posnetega koncerta “Break Every Rule”, kjer je po svoje zapela soul in blues klasike s kitaristom robertom crayom. se ena zelo dobra pesem tega koncerta (so itaq vse fenomenalne!) je “in the midnight hour” (video), prvic izdana leta 1966 na albumu “The Exciting Wilson Pickett”.

I’m gonna wait till the midnight hour
That’s when my love comes tumbling down
I’m gonna wait till the midnight hour
When there is no one else around
I’m gonna take and I’m gonna hold
Do all the things I’ve told
In the midnight hour, in the midnight hour

public appeal: ce ima kdo tale koncert (“Break Every Rule” tv special) na dvd ali vhs ali tdk ali cd.. please?! i beg of you. i do.


ps- jutjub mi gre zelo hitro na jetra s tem svojim “This video contains an audio track that has not been authorized by WMG. The audio has been disabled.”!!

Standard