cajt-pred-tagi

>youre my personal brand of heroin.. and i like it.

>ce smo se v zadnjih parih dneh kaj vidli ali slisali, potem vete, da sem neki bolana. smrkanje, kihanje, kaslanje, glavobol, kao vrocina, solzenje oci, to je vse nekako na dnevnem redu. glede na to, da nisem edina v drzavi, ni potrebe, da se vam smilim.

but i digress.

hotla povedat to, da ko sem v taksnem stanju, mi se najbolj prija gledat neki bezvezni film (teh imam na D: maljardo in se mal. mental note: make selection, delete rest!). izklopim mozgane, gledam tiste migajoce slikice na ekranu, in to je to za priblizno dve uri.
vceraj je na vrsto prisel “twilight“, neka alter vampirska kategorija homo sapiensov. K je film ze pogledala in ga skurcala do amena. super izbira, torej. knjiga (vseh 18 njih) je namrec tooook boooooljsa, da se sploh ne da primerjat ti dve umetnini.
kaj naj povem o filmu? neka punca se preseli v majhno mesto (kraj? vas?) sredi zda, v katerem zivi tudi druzina vampirjev. total inhabitant count? 3120 + 6. seveda se punca zaljubi v najmlajsega od vampirjev, on bi jo najraje pojedel (in ne na oni fajni nacin, da se razumemo), ampak ljubezen premaga vse, itd itd. skratka, ze videno.
film bom pozabila zelo hitro, dve uporabljeni pesmi malo pocasneje. presenetljivo je to, da jih je odpel toti mladi vampircek, robert pattinson. ne vem kaksne ima plane s svojo igralsko kariero, ampak naj se drzi muzike.

prvi komad je “let me sign” a drugi je meni ljubsi, “never think”.

Cause without me
You got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on

Standard