cajt-pred-tagi

>D: it is written

>prejsn dan mi je koncno, po treh dneh kao gledanja, uspelo do konca videt tolikokrat z oskarjem nagrajen film “slumdog millionaire” (trailer). in ja, RES je tako dober kakor pravijo, ampak me vseeno niso uspeli prepricat, da se taksne stvari res lahko zgodijo. (i pessimist much?) nekako ne verjamem.

po drugi strani pa.. (tu pride na vrsto nasprotovanje sami sebi)
ce se mene vprasa se pri filmu gre le in izkljucno za to, da pokazejo, kako se lahko nekaj zgodi samo zaradi spleta okoliscin. v tem primeru, zakaj je tipson vedu odgovore na vsa vprasanja (razen dveh). in to mi je tudi najboljsi del filma. ne zivljenjska zgodba tipsona iz najbolj revnih cetrti indije, ne njegova nesmrtna zaljubljenost v tisto punco, ne dejstvo, da je znal samo eno telefonsko stevilko, ne skoraj pravljicni konec, itd itd.

ampak, okej, presedlajmo na glasbo. OST sem si dol potegnila ze med gledanjem filma, priporocam. spodaj pa video pesmi, ki jo vrtijo na koncu filma, ko se le spomnijo v film vstavit se malo bollywooda. (tokrat v verziji pussycat dolls, original je drugace od A R Rahman.)

Standard