cajt-pred-tagi

>Hi Johnny… PS. are you hard yet?

>prejsn dan me je ena sprasvala o nekih mojih bivsih. ker je pac mogla vedet, al neki.
no, in sem ji povedala tudi za eno S. sicer je bila stvar dokaj kratkega roka (par mesecev), ampak me je ornk zadelo. obstajajo taksne osebe, ki te zadanejo kot meteor in se te drzijo se dolgo po koncani stvari.
ne mislim zaj jet v najino zgodovino, ker ni pomembna za tale post. mogoce se ne spomnem veliko, in mogoce je moj spomin veliko prevec selektivn (vcasih na zelo cuden nacin), ampak ce si neko stvar zapomnem, te ze mora bit pomembna. kot na primer tole:

enkrat je bila pri meni, pri familiji, v laskem. no, bila je veckrat, ampak gre se za ta doticn primer.
moj ata je takrat se imel s.p. in blizu hise imamo se eno malo hisko. trenutno bi se temu lahko reklo “skladisce”, ker vse, za kar ne vem kam dat, ostavimo tja. pred tem pa je noter bila od ata pisarna. s kompom, printerjem in vsem kar zraven spada. komp je seveda tudi imel internet, tako da sma vecino casa cepele tam. in enkrat je pogovor naletel tudi na madonno in njeno knjigo “sex”. ce se prav spomnem si jo je ona hotela kupit na potovanju po zda, ampak nisem prepricana. z malo brskanja nama je le uspelo najdet digitalno verzijo knjige (page for page!), in povem vam, boljsega foreplaya si ne morte zamislit!
fenomenalne slike, zgodba, ki bi zrajcala se najvecjo aseksualno osebo in ona, ki miga z boki med sedenjem v mojem narocju.

aja, a sem omenla, da je tocno takrat v pisarno stopla moja babica?

Standard