cajt-pred-tagi

>lahko bi rekli, da so prstani moj fetis. lahko bi, pa ne bomo.

>v tus kabini zjutraj nasla od cimre prstan. zene celi dan ni bilo doma in je sele prejle skapirala, da ga nima na prstu.
uhm.. HALO?!
kak tocno ne ves, da ti manjka prstan na roki?!
mislim, da je vsem jasno, da se jaz na moje prstane navezem. se vedno vem za zgodovino in trenutno lokacijo cisto vsakega od njih.

1 – ~3mm, srebrn, dve puscici usmerjeni ena proti drugi
lep prstan, se vedno vsake tolko dam gor. dobila skoraj v kompletu z obeskom jazz kluba satchmo.
(trenutna lokacija: v neki skatlici med ostalimi prstani.)

2 – ~5mm, nek cudn tribal motiv
dobila v dar od, v prejsnem postu omenjene, S. na zalost je bil nek jebeni cheap material, in ker jaz prstanov med tusiranjem ne dajem dol, se je po parih mescih razpadu. ce je bil nared iz papirja? pa niti ne, dalec od tega pa po mojem tudi ni bilo.
(trenutna lokacija: ze zdavnaj vrgla v kos, nimam pojma.)

3 – ~8mm, srebrn, gladek, brez motiva
kupla na nekem stantu ob ljubljanici, in ga veselo vlacila po zepih in izgubljala med ponocevanji. na nek cudn nacin sem ga nasledn dan vedno nasla. mislim, da se je s tem prstanom zacela ta moja obsedenost, da vedno prechekiram, kje imam prstan. in ce ga ne najdem je v strehi ogenj.
(trenutna lokacija: na zalost mi je bil malo prevelik. s kolegico smo nekaj praznovali v klubu don dinis in med nekim cudnim plesom mi je prstan zletel s prsta. se vedno imam v glavi prizor, ko sem vidla prstan letet na drugo stran kluba.)

4 – ~8mm, plemenito jeklo, brez motiva (slika)
darilo zadnje bivse, za valentinovo (mislim, da) leta ’06. tako kot je bila moja zveza z njo, prav tak odnos sem imela na zacetku tudi s prstanom. najprej ga nisem marala, potem bi bila z njim se spala, ce bi le lahko, potem sem ga zamenjala za enga druzga in pozabla totalno nanjga, sedaj pa ga spet nosim. love-hate, skratka.
(trenutna lokacija: desni prstanec.)

5 – ~8mm, imitacija srebra
tega sem si kupila sama v H&M. na njemu je pisalo “attached”. ker sem bila. s prvo in zadnjo misel dneva sem bila z njo.
(trenutna lokacija: n/a.)

mislim, da se tehle 5 prstanov ne kvalificira za “fetis”.

Standard