nekaj za duso, portugalska odiseja

>"mam ga, fantje, mam ga!!"

>ker sem ga ze omenla v prejsnem postu, in ker sem si ga spet namazala (je rekla, da si ga morem mazat samo do nedelje), evo se kratka zgodba o mojem zadnjem tatuju.

nastal je na predzadnji dan moje odiseje po portugalski in naredil mi ga je alex iz coimbre. v prejsnih letih mi je on prav tako popravil kanji simbol na levem zapestju (se enkrat ga pobarval s crno in dodal rdeco obrobo), naredil arabski napis na desni roki in z VELIKO karpo prekril nek stari tatu na levi nogi. odlocitev, da mi tudi tega naredi on, je bila zelo preprosta.
da bom res imela tatu pa nisem vedla do drugega dneva na portugalskem. s S sma se nekaj menle ob zajtrku, omenla sem ji, da se moram dobiti z alexom, in vprasala je, ce bom za tokratnje delo tudi dobila placano v tatuju.

IDEJA!

bolj za foro kot zares ga vprasam, ce bi mi naredil en miiiiiickeni tatu. da sicer se ne vem tocno kaj bi bilo, ampak da bo v stilu kaligrafije in fuuuuuuuul mali! itak je bil za in zmenila sma se za torek, ko je imel malo manj strank. tako sem tudi jaz dobila par dni, da se odlocim o frazi.
no, ce po pravici povem, da se DOKONCNO odlocim o frazi. eno sem namrec imela v glavi ze med dogovarjanjem z alexom, ampak sem mogoce malo upala, da si bom premislila. ta fraza je namrec znana kot “njen pickup line”. ah well.
tako kot sem ze poskusala razlozit, ne gre se sploh za to, da je ta fraza bolj znucana kot tla v kuhinji srednje sole. tudi ne za to, da je slisat to frazo od “nje” vredno vsaj 50 ego tock. gre se za filing, ki sem ga imela, ko mi je to prvic rekla. za filing, ko sem ji prvic celo verjela. gre se za vse dvome, ki jih imam te dni o vsem, kar mi je ona kdaj rekla. gre se za pomoc pri tistem prepricanju, da jo moram spravit iz sistema, da nimam vec “prostora na zadnjih sedezih”.

mogoce res nimam pojma, kaj se trenutno dogaja med nama, vem pa eno stvar: ona je sla, ni je in kdo ve, ce sploh pride nazaj. ampak tatu je ostal. in z njim so ostali vsi obcutki, ki mi jih je takrat dala.

in ja, to mi je vsec.

Standard