nekaj za duso

>dolen.. ne.. novo mes… ne….. 20:13? pa ne se zezat!!

>ker se izgleda rada, na dezevn in turobn dan, se pred 11h spravim iz postle, s trolo odjadram na drugo stran mesta in pred vstopom na avtobus v kos vrzem se poln kozarc mojga PRVEGA kofeja (ker je sofer tko reku!), sem danes sla malo v novo mesto.

whyyyyyy???, i hear you plead.

kaj pa vem.
so mi ze zelo dolgo nazaj rekli, da naj grem. zaradi bogate zgodovine, svetovno znanih festivalov, postenosti in odprtosti ljudi in fenomenalne arhitekture.
aja, in zaradi extremno poceni kofeja. (70 centov! stirje kofeji in deci pomarancnega soka je prislo ene 4€, da se o popustih na jack+kole sploh ne menimo!)

in sem sla.
nazaj v dezevni kapital pa sem prisla bogatejsa za veliko ur super prezivetega casa. zgodovine nismo obdelali, o festivalih ni bilo ne duha ne sluha (treniranje podpisa moje blogorole, s strani avtorice ene od clankov, dan pred uradnim izzidom se steje kot festival? lahko bi se, a ne?), folk je sicer odprt ampak med igranjem namiznega nogometa se postenost naenkrat izgubi (20:13? za njo? pa ne se zezat! mene so ucil 45letniki iz laskega, kjer je ta sport prakticno nastal!), arhitektura pa je v lokal patriotu se vedno oranzno ciglasta.

Standard