dogaja dogaja

>guru's jazzmatazz v kino siska ali kaj ti bo super ozvocenje, ce ga ne znas uporabljat?!

>vceraj je bil koncno tisti dolgo pricakovani dan za pravi prikaz definicije besede “guru”. namrec, v kinu siska je, v sklopu roncelovih glasbenih spektaklov, nastopal guru‘s jazzmatazz. svetovna hiphop skupnost ga priznava kot enega izmed pionirjev hiphop/jazz crossover-ja.
in ceprav se popolnoma strinjam, da je njegova jazzmatazz serija albumov nujno potrebna v vseh glasbenih zbirkah, pa je bil vcerajsni koncert bolj bogi. ne pravim, da se na odru niso trudili, sploh ne! in mozno je, da me se ni bilo na dovolj hiphop koncertih in da je taksno ozvocenje “glih prav”, ampak meni se vceraj ni dopadlo sploh! al se je slisalo trobento, al mcja, al guruja, al solarja, al onga z bas kitaro. nikoli se ni slisalo vseh pet! pravijo, da naj bi kino siska imelo super ozvocenje, ampak ce imajo za mesalno mizo nekoga, ki ima malo sf00kane monitorje, potem ti tud najtaboljse ozvocenje ne pomaga.


hightlighta vecera sta bila dva:
1) sitty folding urban furniture – tisti zelezni kolicki vam istocasno preprecijo parkiranje pred samimi vrati kina siska in omogocijo vas lastni stolcek. kul stvarca, navdusenost totalna!
2) oni idiot, ki je po meni polil celi polliterski kozarec piva in se potem zacel ven vlect z “ja, sedaj se pa lahko gremo menit, kdo se je zaletel v koga.” da mu pas jebe mamicu! ne bi rekla, ce bi OBA bila mokra, sem bila pa samo jaz!

vecer smo sicer zakljucili se pred koncem koncerta, ampak jazzmatazza se ne mislim zbrisat s kompa. kvaliteta ostane kvaliteta, pa ceprav je v zivo zvenelo kot neko cudno garazno preseravanje nekih mulcev z dvema mikrofonoma, cd plejerjem in eno trobento.

Standard