dogaja dogaja

>Modri zob (festival filmov posnetih z mobilnimi telefoni) + Itak filmfest = 23.11.09

>

Natečaj za Itak Filmfest z Modrim zobom se bliskovito bliža koncu. Ker je jasno, da bo – spričo kratkega roka za sodelovanje – večina filmov prispela zadnji večer, zaenkrat še ne moremo napovedati končnega števila tekmovalcev, na podlagi trenutnih prijav pa lahko rečemo, da je kreativnost še kako živa in da se mobilni snemalci tudi ne bojijo novih tehnologij – ter da je največ filmov pritegnila kategorija Modrizob, ali morda njena nagrada, Nokia N97.

Zato vas vabimo, da se nam pridružite na večeru filmskega glamurja, 23. 11. 2009 v Slovenski Kinoteki. Sprehodite se po rdeči preprogi in se smejte novim skečem Jureta Godlerja ali pa se sprostite z brezplačnimi koktelji. DJ Luka de Lux pa bo skrbel za glasbo.

Zaradi mnogih prošenj filmarjev, smo se odločili rok za oddajo filmov podaljšati za 24 ur, kar pomeni, da bomo prijave zbirali še do 20. 11. do 24:00, žirija pa se bo z izborom potrudila čez vikend.

Na zaključni prireditvi bo seveda čas za razglasitev zmagovalcev festivala, ki jih bo izbrala izbrana žirija: režiser Klemen Dvornik, lanskoletni direktor festivala Modri zob Matevž Klanjšek, predstavnik skupine Lollobrigida, režiser in snemalec Ven Jemeršič in Mojca Pernat, predstavnica skupine Caveman Pictures. V vsaki kategoriji bodo izbrali srečneža, ki bo prejel enega najnovejših modelov Nokie.

PS: pa twittamo tudi! http://twitter.com/Modri_zob

Standard