pa dajmo resit svet

>dreitagebart izgleda dobro samo na tipih, pri zenskah pa pika!

>prejle se sprosceno, kakor se za taksno pozno uro spodobi, sprehajam po galeriji ene izmed mojih ljubsih zena v svetu erotike, jiz lee. men ona sicer niti ni atraktivna, ampak dandanes je na dosegu prstov taksna superduper tehnologija in je znanje fotografov taksno, da bi se iz mene naredli sexbombo! sem pa ze parkrat vidla njene crnobele fotke, kjer so poza, kompozicija in svetloba taksne, da me resno zrajca in me potem ne mine dokler.. ja.

prejle pa gledam enga izmed njenih starejsih fotoses’nov in zagledam…..
WARNING! 1) NSFW; 2) EWWWWWW…….
tole sliko.

okej, sedaj vam pa dam par minut, da se spravte k sebi.
ste ze?
ja?
bo slo?

okej, nadaljujmo.
gremo na temo, katero sem v zadnjih tednih bila primorana obdelat veliko preveckrat = britje. tam, tam in vsepovsod.
• pod pazduho – se kao brijemo vse. je res? ce ne stejemo v to spanke in francozinje, te so razred zase. te postavijo se tako radikalnemu feminizmu totalno novo raven, in le-teh se nocem dotaknit niti s 5m dolgo palico! pa resno no! kako tocno se kakrnakoli poanta ali zahteva po enakopravnosti pokaze (res) macisticnemu svetu s tem, da se ne pobrijejo pod pazduho, dajo gor tanktop majico in svetu pokazejo svoj razkos? ja, okej. vsi se strinjamo, da se zenske veliko preveckrat “narihtajo” samo za potencialnega partnerja (pa ce je ta moskega ali zenskega spola). ampak, a naj ne bi bila fora v tem, da se zrihtamo zase? da se me bolje pocutimo? da se me dopademo sami sebi? (da se o higieni niti ne menimo!) in ne, ne bom ti verjela, da tebe dlake pod pazduho ne motijo in da so ti celo vsec, pa ce bos govorila tako dolgo, da bos modra v obraz. ni sans.
• noge – sej vsi vemo, da je zima, da se zaradi mrazu vecinoma nosijo dolge hlace ali pa vsaj zabe pod krilom, in da se itaq nic ne vidi. ampak zakaj tocno si nekatere vzamejo dopust v teh mesecih? ne mi rect, da te bo manj zeblo v noge, ker tiste tanke dlake ti ne bodo nadomestile dolgih gat, vseeno kolko kitk bos lahko naredila iz njih. in ja, vsaki se zgodi, da nismo perfektno pobrite cisto vsaki dan v letu, ampak nekih rekordov pa spet ne bomo sli podirat, a ne? mene osebno odvrne karkoli imet z zensko, ki se ji zdi vredno zase skrbet samo med poletnimi meseci, ko hodi naokoli v kratkih hlacah in/ali krilu. a to potem tudi pomeni, da si zobe umije samo takrat ko ve, da se bo z nekom pogovarjala osebno? …. *bruh*
• vsepovsod – tule se pa situacija malo zaplete a istocasno postane malo bolj liberalna, vsaj z moje strani. medtem ko za prvi dve lokaciji trdim, da bi morale biti redno urejene, je pa tale odvisna od osebnega okusa zenske. torej, ne od mene. meni se, recimo, ne dopade, ce je zenska ali totalno pobrita ali pa sploh ne. ce nima niti ene dlake, potem imam filing, kot da se dol dajem z otrokom. prevec me spominja na malo puncko, in to mi je mimo. ce pa ni pobrita sploh, (ne recem, da mora biti neki zapleteni vzorec dedka mraza, metuljcka ali mojega imena) takrat pa mi izgleda kot da ji je za tisti del njenega telesa cisto vseeno. in ja, je razlika med ‘urejenim’ in ‘lej, dzunglo iz afrike!’ trikotnikom!

osebna preferenca? tako zame kot zanjo? |. manjsi nasvet: ce se ze spravimo imet |, dajmo potem zanjo tud skrbet. ja, dopade se mi ‘it dol’ na zensko in v temle primeru dreitagebart ni zazeljena. malo prevec pika, moj jezik je dokaj obcutljive narave.

Standard