everyday yapyap

>se ena o sporazumu aka moj balkon so mednarodne vode in moj cimer je hrvaska.

>moja soba je dokaj mala. vsaj v primerjavi s sobo v prejsnem stanovanju. recimo, da imam sedaj eno tretjino. manjsa soba = manjsa najemnina + veliko blizje centru.
prejsna soba je tudi imela balkon in, ker smo bili v spodnjem stanovanju hise, je bil ta balkon direktno povezan z manjso zaplako trave. sicer je bila hisa tocno ob cesti, ampak je bila ograja dovolj visoka, da se ni vidlo v hiso in da ni motil hrup prometa. (katerega sicer ni bilo veliko, ampak veliko vec kot bi pricakovala na neki ulici med bezigrajskimi hiskami.)
trenutno sem v drugem nadstropju 3-sobnega stanovanja. v sobi imam samo eno malo od standarda vecje okno. sicer imamo 1x3m balkon, ampak je dostop skozi cimrovo sobo.

in prejsni dan, ko sem sla obesat perilo, sem imela *lightbulb moment*.

cimer je namrec hrvat. no, famija je iz hrvaske, on je bil tam rojen, ampak celo zivlenje zivi v sloveniji in tudi uporablja samo slovenski potni list.
torej. ce se uresnicijo najslabse mozne napovedi vseh, ki so bili proti arbitraznem sporazumu, potem je moj cimer hrvaska, jst sem slovenija in balkon so mednarodne vode.

ha.

Standard