nekaj za duso

>in trenutno mi je fajn. zelo fajn.

>prav pase, ko se enkrat znebis balasta v zivljenju.
v mojem primeru so to ljudje,
katerih sem se prevec oklepala zavoljo “dobrih starih casov”,
ki so me ze veliko preveckrat prizadeli na tak ali drugacn nacin, a sem jim vztrajno dajala nove sanse
itd.

ko das dolocen folk na tretji tir, ko koncno skapiras, da niso vec tako zelo pomembni, potem se krog prijateljev zamenja. celotn proces je dokaj naraven, ni nic prisiljenga. v mojem primeru niti opazla nisem, ko se je to zgodilo. okej, ja, mi je mal padlo v oko dejstvo, da z doloceno osebo ne msgiram vec tok pogosto, da se najina kava konstantno prestavlja, in da mi je na splosno vseen, ce jo vidim ali ne, pogresam je itak ne.

in trenutno mi je fajn.
okoli sebe imam folk, ki me sicer spoznava z vsemi mojimi napakami, a me taksno tudi sprejema. (o marketingu res ne vem velik, jebiga.) folk, kater me vsake tolko preseneti s svojimi odlocitvami, a jih naslednji dan vseen poklicem za kofe. jebiga, lasko veliko lazje stece in veliko bolj pase v njihovi druzbi.
tisti popoldnevi zaceti s falaflom brez repe in petersilja, in koncani nekje na petkovskovem nabrezju s tromestno cifro na racunu.
tisti veceri na terasi, ko smo ob pametovanju o zivljenju in sexu (d0h!) ter cudenju nad androgenostjo nekega modela, v rokah imel vedno polne kozarce vina in budweiserja (ne pijem vina, kaj cem).
tisti kofeji v egoistu, kjer s kolegico se enkrat predelama vse, kar se dogaja v mojem ljubezenskem zivljenju, ker je ona veselo porocena in je postala malo dolgocasna. (zezam!!)
tisti veceri, ko zaspim v objemu ene, kateri na zacetku nisem nameravala dat niti trohice moznosti, da mi pride blizu, sedaj pa je tako blizu, da komi cakam zadnji teden septembra, ko bo pri meni celi jebeni tedn in mi je cist vsen, kaj si ona misli o tem. (♥)
in vsake tolko tudi tista jutra, ko si s parimi najbolj prfuknjenemi twitterasi pisemo budalastine, ker je public timeline postal dolgocasn. budalastine, ki so mogoce res samo digitalne narave, a delo z njimi naenkrat postane lazje in delavnik gre hitreje mimo.

ja, trenutno mi je fajn.
zelo fajn.

*\o/*

ps- za spremembo se malo bolj vesel post, da se boste nehal pritozevat nad poplavo depresivnih.

Standard