vcasih delam bedarije

#aves ono, ko..

ti je dolocen odgovor sicer kristalno jasn, ampak moras vseen vprasat, ker dokler ne vprasas mogoce ne bo res, in se oklepas tega upanja za sveto, ampak slej al prej ne mores vec cakat zato pac vprasas?
in, #aves ono, ko to osebo, od katere hoces odgovor, skoraj na kolenih prosis, da naj bo iskrena, ker to je nekok se edina biljka zaupanja, ki ti je ostala, in ona prikimava z glavo, da bo iskrena, in potem ti servira odgovor in se ti zlaze direkt v faco (figurativno, preko smsa, v oklepaju)?
in, #aves ono, ko par dni kasneje zves popolno nasprotje tistega tako zeljenega odgovora, prav iz njenih ust, sicer ne namenjeno tebi a saj je vedla, da bos tudi ti prebrala tiste besede, in potem si zazelis, da bi se zadnjih par dni zbrisalo iz spomina, ker, roko na srce, saj si vedla, da je situacija med vama bila veliko prevec lepa in njene besede veliko prevec sladke, da bi vse bilo res?
in, #aves ono, ko se zbudis iz prekleto lepih sanj (z njo, kako ironicno) in si zelis, da ne bi bila izrekla dolocenih besed tocno tri ure poprej?
ne?
upam, da nikoli ne izves.

Standard