lisboa11

dan 0: jst ne cutim vec moje riti.

a mi lahko nekdo pove zakaj na letaliscih skrijejo vse vticnice?
no, ne cisto vse.
na beneskem sem nasla – pisi in risi – 4.
zdi se mi, da je to neko magicno stevilo. npr: na vsakih sedem terminalov ena vticnica. drugace si ne znam razlozit zakaj imajo na mednarodnih letaliscih tako malo prosto dostopnih vticnic. (to je ono, ko ne splezas cez steleno pregrado nekega salterja in popolnoma prestrasis usluzbenko dubai air, ko ji izklopis racunalnik, ker halo?! moja tablica bo crknala in jst moram videt, kaj je na koncu naredil mcdreamy!!)
plus, zanima me zakaj so tla, tam kjer ze so vticnice, vedno tako zelo umazana. da bi bil kaksen stol blizu je ziher kontra fengshuju letalisc.
*nekaj cas kasneje, ko se tablica nafila do 54%*
in zdej, ko pijem ta pregresno dragi double cappucino (ce pa italijani ne znajo narest smetane, potem pa tud nic nocem), poslusam amerisko familijo tecnarit nad majhno porcijo testenin in pomanjkanjem neke supe duper pijace z mehurcki, ter poskusam temu extremno ustrezljivemu usluzbencu dopovedat, da naj me prosim pusti pri miru, ker se mi res ne da, ugotavljam, da…
HOLD THE PRESSES!!
aaaaaaaa, moj let se je prestavu iz desnega dela table odhodov na levega!!! to pomeni, da bo kmal cehck-in!! kar pomeni, da bom lahka sla sedet nekam drugam. nekam, kjer je kao mal bolj fancy! pa bom lahko dve uri izlozbe trgovin gledala! woooohoooo!!!!
.
.
v barceloni moram pa spet cakat.
pakajsitijafukjen.
Standard