lisboa11

dan 1: hvala bogu za simobil in stanje porabe.

ceprav mi, iskreno povedano, ni sploh jasno kako mi je ratal v tistih urah v benetkah dol potegnat 330mb podatkov (ker sem res sla samo parkrat na FB in uploadat tele popotniske zapise vredne pulitzerjeve, to pa niti pod tocko razno ne more bit toooolk velik), pa vseeno hvala bogu za opozorilna sms sporocila s strani simobila o porabi. zdej vsaj vem, da bom do konca tegale tedna (ki se se prav zacel ni, hehe) res samo na wifi.
v barcelono smo prisli z enourno zamudo, ampak se nisem velik pritozevala. ena ura manj za prezivet in precakat v barceloni, kjer imajo totalno neudobne stole z naslonjaci za roke, kater ne mores premaknat v vertikalno pozicijo, da bi se lahko ornk stegnu in zaspal. bastards.
je pa zato veliko lazje najdet vticnice (za popotnike: pri dostopu do gate B, mal naprej od sky centra) in varnostniki ne tezijo (ker so prevec zaposleni s fijakanjem na segwayu po terminalu). in, mogoce je tole dnevna rutina preden se nabere veliko ljudi, ampak tele ventilatorje bi ze lahko izklopli. mrzlo je.
aja, kava iz avtomata je bruh. priporocam samo, ce je potreben tist extra sunek za branje sportskih na wcju.
Standard