lisboa11

dan 4: chillaxanje.

ta dan nisem naredila zelo veliko, ker sem imela samo eno nalogo: chillaxanje doma.
leva roka (ta s tattoojem) mi je namrec nenormalno otekla. naenkrat sem dobila preview moje roke, ce bi imela +50 kg. not pretty. videl se mi je samo clenek kazalca, vsi ostali niso obstajali. obcasna mrzla mokra brisaca direktna roko je bila orgazmicna pogruntavscina.
glavne dve zapovedi sveze narejenega tattooja so:
1) brez direktnega sonca
2) brez morske ali bazenske vode.
leta 2008, po zadnjem obisku alexa in po zadnjih olepsavah tattooja ribe na moji nogi, sem takoj naslednji dan prekrsla obe zapovedi.
s takratno punco sma namrec sle na kampiranje po najbolj vrocem delu spanije, andaluzijo. temperature totalno razgretega avta so presegale komfortno zono, hvala bogu za klimo. in jebiga, ce smo ze na morju, potem bomo sli tudi v vodo. pa ce je slana al pa ne.
po koncu dopusta je riba, zaradi suhe koze, izgledala kot da ima luske.
ups?
tokrat tega raje nisem ponovila, tako da sem vecino dneva bila v senci. se tistih par momentov, ko sem stopila na balkon, se mi je zdelo, da se lahko poistovetim z vampirji; peklo je za znoret!
zvecer je prisla na obisk kolegica, do konca sma spile se tistih par 2dcl steklenick piva, in to je bilo to. zatorej tokrat samo par fotk iz prejsnih dni, vecina posnetih z mobitelom.Standard