everyday yapyap

WELCOME WELCOME WELCOME!

dandanes je imet lastno domeno skoraj ze tako pogosto kot vsak dan druge hlacke. mislim, da bi domeno lahko dobili kar z rojstnim listom, z gostovanjem pa bi se ukvarjali v puberteti.
tokratnemu digitalnemu klicu na pomoc glede cen in dostopnosti slovenskih ponudnikov domen se je odzvalo par dobrih dus, doloceni so ponujali zastonj megabajte na svojih serverjih, a na koncu se je oglasil tudi @urosgruber, ki me je preprical v posel. novopeceni ata (se enkrat, cestitke 🙂 ) me je spomnil, da sem enkrat pri getsquare dobila nek popust in ga ponujala naprej. izgleda se mi takrat ideja o lastni domeni in za njo potrebnem gostovanju ni dovolj dopadla.
le kaj bi jaz brez ljudi z boljsim spominom?!
priznam, pozanimala sem se ne tolko zaradi mene, ampak bolj zaradi moje. koncno se je spravila v 365 projekt (zena ima oko fotografa, ceprav si tega noce priznat) in ceprav je tumblr res najlazji nacin fotke spravit na www, bi jih na koncu lahko imela spravljene na neki svoji lokaciji. (vsaj to je moje razmisljanje.) xy.tumblr.com pac ne zveni prevec osebno, klub temu da je le-teh ze od lani vec kot 6 maljonov. trenutno je nad zadevo se kao navdusena, mogoce si bo nekje do junija celo narihtala svoje novo domovanje. *drzim pesti*
in ce ze zanjo rihtamo neko domenco, potem ne skodi vprasat tudi zame, a ne?
sicer sem enkrat ze imela .com, ampak je nisem redno apdejtala, tako da je tudi nisem podaljsala. vse, kar je ostalo od tistega leta, je zaparkirana domena s strani ponudnika. sicer dvomim, da dobijo veliko obiska, ampak ce se jim splaca, zakaj pa ne.
.com je torej nedosegljiva, mogoce pa v nasi lipi drzafici se nihce ni imel jajc, da mi pograbi ime.
manjsi skok na registrarje in….
…ta-daaaa!
zadeta podgana na soncni strani alp.
veliko novega na tem naslovu ne bo. pac, blog kot blog. mogoce se bo s casom dodala se kaksna stran, ampak dvomim. “ze z blogom se matrat ga apdejtat, zakaj bi si delo podvojila?” no, to je bila prva misel, druga pa da mogoce bi pasalo. bomo vidli. pustite se presenetit, ampak ne zadrzevat diha do takrat.
importirat poste z bloggerja je bilo tako zelo preprosto, da sem skoraj se enkrat pritisnala na gumb Import. zakaj tocno mi je pred vsak naslov in pred vsako prvo crko posta dodalo < ne vem, ampak res se mi ne da popravljat vseh 1508 postov. nekje do septembra sem popravla, kdor gre citat starejse poste dobi od mene znacko stalkerja. isto velja za komentarje; le-ti se avtomatsko zaprejo za poste starejse od treh mesecev. sklepam, da poste iz leta 2007 ne bo nihce sel komentirat.
tema je blaskan 2.2, avtor Per Sandström (vsi ugovori glede teme *cough*karmen*cough* naj bodo naslovljeni na avtorja, hehe), nekaj modifikacij smo ze nardil, veliko jih se sledi. vseh trenutno popularnih zvonckov, trakcev in punobarvnih ikon ne rabim, tale monotonost mi kar pase.
zdaj rabim samo se neko normalno fotko za v profil.

Standard