everyday yapyap

sanjska sluzba: dostavljalec pizze.

te dni se je v pogovor ze parkrat prikradla prispodoba, da je sex kot pizza; tudi ce je slaba, je dobra. mogoce zato, ker se vecino casa pogovarjamo o sexu (ce ze ne prakticiramo lahko vsaj teorijo apdejtamo), ali ker je pizza te tedne pogosto na jedilniku. nihce ni rekel, da zivimo zdravo.
prisli smo do tega zakljucka:
margarita: nekaj stalnega, kar imamo vsi radi, vemo, da brboncic ne bomo presenetli ampak nudi tisto neko kratkotrajno potesitev. aka misijonarski polozaj.
stirje siri: zmedena stvar, ker je vse pomesano med sabo in ne ves, kako se lotit stvari. ves, da bo cudno, ampak vseeno hoces sprobat.
aka 69.
stirje letni casi: vsega po malem. pri nobeni se ne zadrzis dolgo, ni nujno da te sploh katera navdusi, okusov je prevec, noben ne prevlada. skratka, zmeda.
aka grupni.
s hrenovko: nekaj, kar ne bi sploh smelo bit na pici, tam nima veliko iskat, k okusu same pice ne prinese popolnoma nic.
aka strejt sex (ha!).
mehiska: zacne se dokaj nedolzno, potem od nekod pride tisti pekoci filjng cilija, ki te za par trentkov utisa, potne kapljice ti zacnejo tect po celu, tvoje dolge crne lase ovije okoli svojih prstov in z vsakim gibom njenih bokov ti glavo porine se bolj ob steno, in ko koncno zacutis njen jezik med svojima nogama se…. ahem.
aka s&m.
…hm. zdej se mi pa pice lusta.

Standard