everyday yapyap

eno 8/10, prosim.

ne vem, kako točno sma prišli do te teme, ampak msgiranje sredi noči vedno zavije na neka čudna pota.
tokrat sma debatirale o stopnjah privlačnosti oseb (natančneje, žensk, ker, roko na srce, na tipe se ne spoznama kaj preveč). vem, vem, ni lepo to delat, vse je subjektivno, beauty is in the eye of the beholder, itd itd. vse mi je jasno, kar pa ne pomeni, da nismo že vsi imeli kak pogovor, ko smo eno osebo požirali z očmi, takoj naslednja pa bi spadala v kategorijo “tega ne povem niti najboljši prijatelci”.
torej, nekako smo se (skupinsko delo) strinjali s tole lestvico:
1) kjut
pač, girl next door, ki je za pogledat, ampak to je nekako to. nima tistega nekega “umpha”. kot fantastična fotka testenin s paradižnikovo omako, katere končno dobiš na krožnik in ugotoviš, da niso dovolj slane.
(google search primer*)
2) lepa
kot tisti modeli in manekenke, ki pod določeno svetlobo in z določenga zornega kota izgledajo totalno lepe, ko odpre usta te pa mine popolnoma vse. bedarija je edino to, da ženska sicer ve, da je lepa, ampak še vedno nekaj manjka. direkt za v vitrino.
(google search primer*)
3) seksi
lepa in privlačna, in ve, da je. kar pomeni, da ima attitude.
sem spadajo tudi ženske, ki niso nujno lepe po nekih družbenih merilih lepote, ampak s svojim attitudom so strašansko seksi (in lepe).
(google search primer*)
4) DA BOMB
(ne, tega nisem še nikol prej rekla, ne vem, zakaj je bilo tokrat potrebno.)
4) femme fatale
na vrhu lestvice so ženske, ki so faking hot aka femme fatale.
ženska, ki ima vse: izgleda seksi AF, tega se prekleto dobro zaveda, tudi tega, da si vsi skor zlomimo vrat, ko gledamo za njo po cesti, in ko nam nameni enga izmed svojih pogledov izpod obrvi, ji je popolnoma jasno, da smo se vsi stopili, da nas lahko poje za zajtrk, izpljune na pločnik in stopi čez. nima ona časa za nas smrtnike, ker ima veliko bolj pomembnejša dela. kaj? nihče ne ve, ampak ko pride jutri spet po petkovšku, si bomo znova brisali slino okoli ust.
(google search primer*)
* google search primeri so vzeti popolnoma na random, brez upoštevanja fotk znanih osebnosti, igralk, pevk, ipd. oz. po mojih preferencah. izgleda so mi všeč temnolase ženske.

Standard