30 v 30

jst peljem feminizem na čist napačna pota.

6 v 30
objava napisana v pričakovanju ogleda zadnje epizode greys anatomy, ko je še tista najbolj zanimiva kvazi-lezbijka (aka biseksualka, ki itak veliko boljš izgleda z glavo med nogama neke ženske kot v objemu enga tipa!) v prime time tv seriji šla stran.
(okej, ja, res je, da serija traja že več kot 12 sezon in da si žena najverjetneje ne želi, da jo poznajo kot “tista lezbijka iz greys, ki je svoji ženi odrezala nogo”, ampak to ni noben, ampak res noben!, razlog, da gre novim izzivom naproti. pfffft, krneki.)
ne bom rekla, da me to moti, ker jbg, tak pač je svet, je pa res, da mi tega manjka. namreč, vedno manj je lezbijk v serijah in filmih.
če gremo po procentih, potem naj bi glbt populacije na svetu blo za cca 10% (nekje je podatek 3-5%, nekje 10%. glede na tinder, nas je kar veliko.). torej, 5% svetovne populacije je lezbijk. kje so vse te lezbijke v serijah? pa še tiste, ki so, jih dokaj hitro postrelijo, umrejo misterijozne smrti, se odselijo na drugo stran države ali pa v njih prileti, pazi ti to, čist slučajna in naključna puščica. (a so res vsi ostali kreativni načini, da karakter spraviš iz serije že bli uporabljeni?!)
glede na popularne iskane fraze na xxx straneh so lezbijke čiiiiiiiist na vrhu, ali pa zelo blizu vrha (tko pravi pornhub že par let zapored), takoj za granny tranny sex (just kidding, upam.). kar pomeni, da si vsi zelo želimo videt teh scen. mogoče ne rabmo it ravno v takšne detajle (okej, mogoče za kakšno res posebno epizodo, ki bi jo lahko pogledal samo na www in bi bila zaklenjena z geslom itd, skratka, da se … ker, roko na srce, komu so res všeč tiste čudne mjuzikel epizode?!), ampak daj vsaj kakšen happy couple pokaž’te.
vem, stanje glbt populacije na svetu ni rožnato, daleč od tega in ja, se strinjam, tudi temu je potrebno posvetit pozornost. ampak, zavoljo krajše objave, a se lahko v tem trenutku posvetimo samo temu mojemu gorečemu problemu? dejstvu, da je vedno manj lupčkajočih se lezbijk na tvju? tega mi manjka.
lgbt scena konstantno pravi (in se strinjam s tem, da ne bo zmote), da nismo od strejtov nič drugačni, da smo vsi enaki, equal, vsi imamo iste probleme, tegobe, težave, preizkušnje in in in. sploh ne govorim o teh vsakdanjih stvareh! dajmo si samo priznat, da je zelo rajcih gledat dve ženi med lupčkanjem. zakaj nam potem ubijajo lezbijke?! DOVOLJ JE! jst hočem seksi žene, ki se lupčkajo, nazaj v prime time serije!

Standard

2 thoughts on “jst peljem feminizem na čist napačna pota.

    • freeeky says:

      agrft? jst?!
      speech za akademijo pa imam sestavljen že od srednje šole, samo apdejtam ga mal vsake tolko 😀

Comments are closed.